HOME DESPRE PROIECTE  GALERIE

 

Participă la eveniment! Descarcă aplicația Pedalează!   

      

 

Proiecte
Pedalează
Susține
27
PROIECTE
120
BICICLIŞTI
0
SUSȚINĂTORI
80
SUMA STRÂNSĂ

„Pedalează pentru un scop bun” prezintă: BIKEATHON Mureș

Da, “Pedalează” devine Bikeathon Mureș. Evenimentul ciclist cu care v-ați obișnuit, cursa care face ca energia binelui să se concretizeze în proiecte frumoase pentru comunitatea mureșeană, vine la startul ediției 2022 într-un „echipament” nou.   

Experiența edițiilor anterioare ne-a făcut mai înțelepți, mai încrezători în puterea noastră de a face bine, mai conștienți că nu mai trebuie să așteptăm „să facă alții” și mai determinați „să facem chiar noi” un Mureș mai bun și mai frumos pentru locuitorii săi. 

Am crescut împreună. Acesta este și motivul pentru care am decis ca în 2022, platforma civică „Pedalează pentru un scop bun!” să primească întăriri: un nume nou, o identitate frumoasă si un website nou-nouț.

Prima ediție a campaniei de strângere de fonduri „Pedalează pentru un scop bun” a avut loc în 2018. În fiecare an de atunci, participanții pedalează în jurul orașului, vizitând diverse puncte de control organizate în sprijinul unor proiecte comunitare care includ mai multe domenii: educație, sănătate, protecția mediului și multe altele. 

În concluzie, la ediția din 2022, urcăm pe o bicicleta nouă, dar scopul evenimentului rămâne același, acela de a ajuta și de a face ceva pentru comunitatea în care trăim.

6 mai 2022, 04:20
Critical MassCritical Mass
Academia VeloAcademia Velo
VINTAGEVELOVINTAGEVELO
În siguranță pe bicicleteÎn siguranță pe biciclete
20 de motive pentru a alege bicicleta20 de motive pentru a alege bicicleta
Skirt Bike MuresSkirt Bike Mures
rastel biciclete tîrgu mureșrastel biciclete tîrgu mureș
StravaStrava
Organizator
 
Fundația Comunitară Mureș
Parteneri
 
DecathlonUniprest Instal SRLLynx Solutions
Sponsori
 
SapientiaKaufland- În stare de bineHollywood școala de limbăALIAT - VWDR. BálintEndavaNatürlichJocozaurShopping CityFomCo ImobiliareCentrul de SticlaPC HOUSESVT LECO IMPEX SRLGedeon Richter Romania SA
Parteneri media
 
Televiziunea RomânăNepújsagZile și NopțiRadio Tg MuresPunctulZi de ZiRadio Romania Tg. MuresErdély TVVásárhelyi HírlapErdély FMTeleviziunea Tirgu-MuresRádio GaGa