Pedalează pentru un scop bun
 RO |  HU
Critical MassCritical Mass


Academia VeloAcademia Velo
În siguranță pe bicicleteÎn siguranță pe biciclete20 de motive pentru a alege bicicleta20 de motive pentru a alege bicicleta

Skirt Bike MuresSkirt Bike Mures


rastel biciclete tîrgu mureșrastel biciclete tîrgu mureș

StravaStrava

Numele *
  
Doriţi să primiţi informaţii despre activitățile organizate de Fundația Comunitară Mureș?  

Bine ați venit la evenimentul caritabil „Pedalează pentru un scop bun”!

Pentru înregistrare urmăriți următorii pași:

1. Asigurați-vă că ați citit REGULAMENTUL!
2. Înscrieți-vă online!
3. Verificați e-mailul și continuați înregistrarea accesând linkul din e-mail!4. Tipăriți și completați voucherul primit și semnați Declarația pe propria răspundere!**

**Cu voucherul primit puteți ridica Pachetul de start la evenimentul Critical Mass în data de 16 septembrie 2018, între orele 12:00 și 14:30!

 

Vă mulțumim pentru sprijinul acordat și vă urăm mult succes!

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, Fundatia Comunitara Mures are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. 

Scopul colectării datelor este participarea la tombola organizată cu ocazia evenimentului Critical Mass, si are scopuri statistice, și pentru informare în teme legate de ciclism.

Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru a selecta cele 5-10 câștigători ai tombolei din data de 16 septembrie 2018, scopuri statistice, și pentru informare în teme legate de ciclism. Refuzul dvs. determină neînregistrarea dumneavoastră în scopurile menționate anterior.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi nu sunt comunicate terților.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la info@fcmures.org. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Accept 
41
total