Pedalează pentru un scop bun
 RO |  HU
Critical MassCritical Mass


Academia VeloAcademia Velo
În siguranță pe bicicleteÎn siguranță pe biciclete20 de motive pentru a alege bicicleta20 de motive pentru a alege bicicleta

Skirt Bike MuresSkirt Bike Mures


rastel biciclete tîrgu mureșrastel biciclete tîrgu mureș

StravaStrava

 

Pedalează pentru ȘTIINȚESCU!**

 

Un eveniment marca Pedalează pentru un scop bun!

Pe data de 16 septembrie 2018 pedalăm pentru a face ȘTIINȚELE MARI!

 

”Pedalează pentru un scop bun!” este un eveniment de strângere de fonduri organizat în ziua evenimentulul Critical Mass, prin care mobilizăm resurse pentru diferite cauze din comunitatea mureșeană. Această ediție a evenimentului este dedicată științelor, mai exact programului de finanțare ”Științescu Mureș”, program implementat de către Fundația Comunitară Mureș. Detalii aici: http://mures.stiintescu.ro/ și https://www.facebook.com/Stiintescu/.

Științescu este un program de finanțare pentru proiecte educaționale din domeniul STEM (Știință Tehnologie Inginerie Matematică) care ajută copiii, cu vârste de la 7-18 ani, să își reactiveze pasiunea pentru științe, tehnologie și să-i facă să vadă că științele sunt de fapt foarte COOL. Obiectivele strategice ale programului constă în acordarea resurselor necesare profesorilor pentru crearea de proiecte care să facă științele mai atractive și interesante pentru elevi, dar și încurajarea filantropiei și aducerea la un loc, în jurul unui subiect important precum educația, o comunitate locală de suporteri și oameni de acțiune. Sunt finanțate în primul rând proiecte care vizează creșterea interesului elevilor pentru știintele exacte și care au ca temă centrală implicarea activă a elevilor prin practică și experiment.

 

Privit oarecum ca un joc acest gen de acțiune îi scoate pe elevii și profesorii pasionați de STEM din cadrul formal, rigid al școlii, oferindu-le libertatea de a jongla cu cunoștințele acumulate, imaginația, inovația, cu spiritul de echipă și a experimenta continuu. Dacă îți dorești să fi parte din această poveste a lui Științescu, programul care va schimba în totalitate felul în care se face școală în România, și împreună să scoatem la lumină pasiunile nebănuite pentru științe, te așteptăm să pedalezi alături de noi și împreună să creștem programul de la an la an până când va ajunge să fie o metodă normală de învățare în sistemul de învățământ de la noi din țară.

 

Fiecare persoană contează în acest proces pentru că puterea schimbării stă în mâinile noastre și noi suntem cei care trebuie să ne preocupăm de propria noastră bunăstare. În acest sens este esențial să facem lucruri împreună, să fim o comunitate numeroasă, să ne vedem ca parte dintr-un întreg și avem dorința de a face ca acest întreg (comunitatea noatră) să meargă mai bine.

 

Fii și tu mică parte din comunitate: vino, susține și pedalează pentru ȘTIINȚESCU! Te așteptăm pe data de 16 septembrie 2018 să pedalezi alături de noi, pentru un scop bun, bineînțeles! :)

 

 Ce ai de facut? 

  1. Citește REGULAMENTUL concursului!  

  2. Înscrie-te la eveniment!

  3.  Alege unul dintre pachetele de start: Premium 20 Ron sau Gold 40 Ron .

  4. În data de 16 septembrie 2018, între orele 12:00-14:30 vino împreună cu prietenii la cortul Pedalează pentru un scop bun! pentru a primi Pachetul Start. 

  5. Între orele 12.00-15.00 adună cele 3, 6, sau 9 ștampile pentru validarea Tombolelor de la Punctele de Control.

  6. Întoarce-te la cortul Pedalează pentru un scop bun! până la ora 15:00, locul de unde ai pornit. Aici trebuie să predai talonul cu cele trei rânduri de ștampile pentru a participa la tragerea la sorți.

 

Invită cel puțin 3 prieteni și roagă-i să se înscrie și ei! 

Te așteptăm cu drag!

* Program implementat de Fundația Comunitară Mureș

Premii: 

 

1X
1X

 

1x
3X

Voucher - 139 lei - 

Service

     

Sponsori: 

  

 

Vă dorim mult succes și vă mulțumim pentru sprijinul acordat copiiilor!

 

 

Share