Tekerj egy jó célért
 RO |  HU
Critical MassCritical Mass


Academia VeloAcademia Velo
Biztonságban a kerékpáronBiztonságban a kerékpáron20 érv a biciklizés mellett20 érv a biciklizés mellett

Skirt Bike MuresSkirt Bike Mures


marosvásárhelyi bicikliparkolómarosvásárhelyi bicikliparkoló

StravaStrava

Tekerj a tudományokért!

 

Tekerj egy jó célért nevű adománygyűjtő rendezvénysorozat. 

2018 szeptember 16-án vegyél részt Te is a „Tekerj a tudományokért” akcióban.
 

A  Critical Mass napján megszervezzük a “Tekerj egy jó célért” adománygyújtő rendezvényt is, amely segítségével olyan célokat-kezdeményezéseket támogatunk, amelyek a marosmegyei közösséget építik. Ezúttal a tudományokért fogunk tekerni, pontosabban a “Științescu Mureș” - támogatási programért, amit a Marosszéki Közösségi Alapítvány működtet. További részletek a programról: http://mures.stiintescu.ro/ és https://www.facebook.com/Stiintescu/ oldalon találtok.
 

A “Științescu Mureș” egy olyan finanszírozási program, amely a STEM ( Tudományi, Technológiai, Mérnöki és Matematikai) ágazatban nyújt támogatást. A programban 7 és 18 év közötti diákok vesznek részt annak érdekében, hogy jobban megkedveljék és közelebb kerüljenek a tudományokhoz- technológiához. Így a diákoknak esélyük van arra, hogy a tudományokat más szemszögből is megtapasztalják és rájöjjenek arra, hogy ez mennyire klassz és mennyire vagány is lehet. A program stratégiai célja, hogy erőforrásokat biztosítson a tanárok számára, amely olyan projekteket valósíthatnak meg, amelyek  érdekesebbé és vonzóbbá teszik a reál tantárgyakat a gyerekek számára. Ugyanakkor ezek a projektek népszerűsítik a közösségi beavatkozást egy jól meghatározott téma köré, amibe helyi támogatók, szakemberek és civilek is bekapcsolódnak. Olyan projekteket támogat, amelyek előtérbe helyezik a gyerekek szakmai képzését, aktív bekacsolódást és gyakorlati készségeit.

Játékként is lehet tekinteni erre az oktatási formára, de a legfontosabb dolog az az, hogy kiemeli a diákokat és a tanárokat a hétköznapi oktatási rendszerből, így lehetőséget teremtve arra, hogy kreatívak legyenek, felhasználhassák az eddigi szerzett információkat, fejleszthetik a képzelő erejüket és innovációs megoldásokban gondolkodhatnak. Amennyiben szeretnél résztvenni a Științescu program fejlesztésében, akkor csatlakozz mellénk és tekerj velünk szeptember 16 án.  

Sok kicsi sokra megy és minden tekerni akaró személy számít. Légy te is része ennek a programnak, közösen egy új nevelési - oktatási programot hozhatunk létre, amely jelentős nyomot hagy majd a gyerek képzésében.

Szeptember 16-án gyere el te is, légy része a programnak, támogass és tekerj a tudományokért.

 

 Mit kell tenned? 

  1. Olvasd el a verseny SZABÁLYZATÁT!

  2. IRATKOZZ fel a versenyre!

  3. Válaszd ki a rajtcsomagok egyikét : Prémium Csomag 20 ron, Gold Csomag 40 ron

  4. Szeptember 16-án gyere a “Tekerj egy jó célért” sátorhoz 12:00 és 14:30 óra között, hogy átvedd a rajtcsomagot.

  5. 12:00 és 15:00 között gyűjtsd össze a 3, 6 vagy 9 pecsétet az ellenőrző pontoknál. A pecsétekkel érvényesítsd a tombolát és nem marad más hátra, mind 15:00 óráig visszatérni a Tekerj egy jó célért sâtorhoz és leadni a tombolákat, így részt vehetsz a Tekerj sorsoláson.

Hívj meg legalább 3 barátot az eseményre és kérd meg őket, hogy iratkozzanak fel ők is. 

Nyeremények

1X
1X

 

1x
3X

Voucher - 139 lej -

Nagy szervízelés

     

 

Támogatók: 

   

 

Sok szerencsét, és köszönjük az óvodák felszerelésére nyújtott támogatást!

 

Share